Kevesen szeretnék egyeduralkodó közösségi felületként hagyni a Facebookot és ezen kevesek között bizony nincs a Microsoft, aki a LinkedIn felvásárlásával egyértelműen jelezte, hogy igényli helyét a közösségi média terepasztalán.

A LinkedIn az üzleti élet és kapcsolatteremtés online reprezentálására szolgál, ám felületén így is volt mit finomítani.

Most 4 olyan frissítésről írnék, amelyeknek még csak egy része elérhető, ugyanakkor sokat fognak javítani az oldalon végzett tevékenységek élményén.

 

Egyszerre több kép feltöltése

Nem csoda, ha csodálkozol, ennek már évekkel ezelőtt egy elérhető funkciónak kellett volna lennie.

A LinkedIn a céges, üzleti környezeted bemutatására szolgál. Irodák, céges nyaralások, versenyek, konferenciák, képzések vagy csak egy munka utáni koccintás. Természetes, hogy ezekről minden cégvezető bőséges anyagot szeretne megosztani. Erre most végre lesz lehetőségük!

 

Videók rögzítése az alkalmazásból

Sokak számára inkább kézre esik a jól ismert kamera alkalmazásuk használata, ám nem szabad elfelejtenünk a lehetőséget, hogy elképzelhető, hogy az appon belül rögzített, majd közzétett tartalmakat előrébb fogja helyezni az algoritmusuk. Ezt még nem sikerült megerősíteniük, ugyanakkor nem egy elvetendő ötlet.

A posztok szerkesztésének lehetősége

Többé nem kell egyedül dolgoznod egy-egy bejegyzésen, nyugodtan megoszthatod a félkész szöveget kollégáiddal. Ki tudja, ők talán észrevesznek egy olyan helyesírási hibát, amit Te nem. Több szem, többet lát!

 

Kommentek kikapcsolása

Nem szeretnéd, hogy hozzászóljanak megosztott tartalmaidhoz?

Te vagy a szerző és élhetsz is a jövőben a lehetőséggel!

Ha így számodra közösségibb, az a bizonyos közösségi média vagy eleged lett a sok spamből és reklámból, tehetsz azért, hogy a zavaró hozzászólások nélkül jelenj meg a tartalmad iránt, igazán érdeklők számára!

 

Forrás.: www.socialmediatoday.com