Online Marketing és Közösségi Média Tanácsadás

Mikor lehet szüksége konzultációra?

Ha tudja, hogy jelen kell lennie a közösségi médiában, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá.Ha cége jelen van már az interneten és a közösségi médiában, próbálkozott már néhány dologgal, de nem volt elégedett az eredményekkel.Ha elolvasott, megnézett már több online marketinges oktatóanyagot, részt vett tanfolyamon, de nem tudja a saját vállalkozására szabni, megvalósítani a tanultakat.Ha szeretne szakértői segítséget, de szeretné, ha az Ön kezében maradna az irányítás.

Konzultációnk célja, hogy kérdésire, problémáira választ adjunk, konkrét tanáccsal lássuk el, melyek segítségével hatékonyabbá válhat online jelenléte. Így nőhet márkája ismertsége, több ügyfelet szerezhet és hatékonyabban költheti el az online marketingre fordított forintjait.

Mivel csak Magyarországon közel 6 millió Facebook felhasználó van, ezért könnyen belátható, hogy mennyire fontos a megfelelő közösségi média, online jelenlét.

Szakértői segítséggel nem csak az árbevétel növelhető, hanem rengeteg költség megspórolható, ami esetleges szakmai ismeretek vagy tapasztalat hiányából, bizonytalanságból vagy a "nem látjuk a fától az erdőt" jelenségből fakad. Ez az összeg könnyedén lehet a konzultáció díjának sokszorosa.

Amennyiben az első óra végén úgy érzi, hogy az ott elhangzottak nem hozzák vissza vagy takarítják meg legalább a tanácsadás díját, visszatérítjük azt.

A tanácsadás történhet személyesen és online is, egy mindkét félnek megfelelő helyszínen vagy felületeten.

Természetesen többen is részt vehetnek a konzultáción, viszont a 2-3 fő feletti létszám könnyen a hatékonyság rovására mehet.

Online marketing tanácsadásunk óradíja:  20 000 Ft+ÁFA/óra


Érdeklődjön, igényelje tanácsadásunkat!

Kérjük pipálja ki az alábbi négyzetet.

Az információkat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább.
(Adatkezelési tájékoztató)


good idea factory – „Közösségi média marketing növekedésorientált cégeknek”