Online Marketing Tanácsadás Közösségi Média Fókusszal

A fenti esetekben lehet szükség egy hozzáértőre, aki sok céggel/cégvezetővel konzultált már, naprakész az online marketingben, és az üzletmenettel kapcsolatos kérdések sem állnak távol tőle. Egy kompetens személy, aki objektív külső nézpontból tudja vizsgálni a vállalkozásokat.

A tanácsadás fókusza a közösségi média, de mivel minden online felületünk támogatja vagy ellenkező esetben hátráltatja annak sikerét, érdemes szélesebb perspektívában vizsgálni egy vállalkozás online jelenlétét.

Egy szakértővel a háttérben rengeteg költség megspórolható, ami esetleges szakmai ismeretek hiányából, bizonytalanságból vagy a "nem látjuk a fától az erdőt" jelenségből fakad. Akár a tanácsadó díjának sokszorosa is.

Hogy bebizonyítsuk komolyan gondoljuk, garanciát is vállalunk. Ha úgy érezte az első alkalom során, hogy amit nyújtottunk, az nem hordoz Önnek értéket, nem érezte hasznosnak a kapott információkat, jelezze, és visszakapja a tanácsadás teljes díját!

A tanácsadás történhet személyesen és online is, földrajzi elhelyezkedéstől függően egyeztetünk egy mindkét félnek megfelelő helyszínt vagy felületet.

Online marketing tanácsadásunk díja:  Nettó 15.000Ft/óra


Érdeklődjön, igényelje tanácsadásunkat!

Kérjük pipálja ki az alábbi négyzetet.

Az információkat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább.
(Adatkezelési tájékoztató)

Ingyenes tippekért/tanácsokért kövesse #1tipp1perc videóblogunkat!


good idea factory – Teljes körű közösségi média marketing növekedésorientált cégeknek.