Megőrizné tartalmainkat az Instagram
2017.05.30
Miért fontos, hogy legyen Facebook oldalad?
2017.06.07
Mutasd mind

Visszatérhet egy régi ismerős Facebookra!

No, nem egy olyan ismerős! Csak egy rég nem látott eszközt lehet esélyünk majd egészen új köntösben látni. A ‘Bökés’ funkciót.

 

Ha visszagondolunk még a Facebook korai szakaszaira, felderenghet egy funkció, amely akkor válhatott a hasznunkra, ha szerettünk volna beszélgetést kezdeményezni a másikkal, ellenben lusták voltunk egy konkrét ürüggyel ráírni és inkább egy egyszerű bökés segítségével jeleztük a másik irányába igényünket.

 

Ez pontosan annyira volt sikeres, mint amennyire első körben gondolhatjuk. Az évek során szépen lassan ki is veszett a funkció.

 

Most viszont elkezdték tesztelni a ‘Bökés’-hez igen hasonló ‘Hello’ eszközüket, mely megtörheti a jeget két friss ismerős között. Már ha tényleg ez kell ahhoz, hogy felvegyük másokkal a kapcsolatot..

 

Mostantól majd nem bökünk, hanem integetünk. Ennyi lesz a különbség.

 

 

Tanulnivaló?!

 

Tulajdonképpen, ha valamit tanulhatunk egy ilyen eset során a Facebooktól, az az, hogy mindenképp adnunk kell második esélyt egy teszteléssel, minden fejlesztésünknek és hogy elsősorban nem feltétlen az eszközt kell magát nagyon átszabni, lehet, hogy az időzítés nem volt elsőre a megfelelő.

 

Neked van olyan terméked, szolgáltatásod, ami esetleg a múltban nem volt sikeres és egy kis újítással most ismét tesztelhetnéd? Tanuljunk a nagyoktól!