Ha Ön ezt olvassa, akkor bizonyára tisztában van egy weboldal meglétének fontosságával, így ezt nem taglaljuk. Viszont nem elég, ha van VALAMILYEN weboldala, annak mind külsőre, mind technikai szempontok alapján meg kell felelnie a mai kor elvárásainak, kompatibilisnek kell lennie a modern online marketing megoldásokkal, valamint nem árt, ha viszonylag rövid idő alatt, korrekt áron elkészül.

A szükséges tárhely- és domain hozzáférések, valamint az oldalra szánt anyagok megérkezése után jellemzően 1-3 héten belül készen is van az oldal.

Az igények felmérése után egyedi ajánlatot adunk, de weboldalaink jellemzően nettó 120-200.000Ft között készülnek.

Természetesen a munka mennyiségétől. Minél több elemből, aloldalból áll, annál tovább tart elkészíteni az oldalt. Ha több nyelvű oldalt szeretne, az szintén növeli az oldal árát.

Oldalainkat WordPress alapon készítjük, az oldal egy része sablonokból áll, melyeket az oldal készítése során testreszabunk.

A WordPress egyszerű használata és a sablonok első ránézésre könnyű alakíthatósága a “könnyedén megcsinálom pár óra alatt” látszatát kelti. A nagyon olcsó oldalakban jellemzően maradnak hibák, melyeket nem lehet 1-2 kattintással megoldani, illetve a személyre szabási lehetőségek is ritkán vannak teljesen kiaknázva.
Másik jellemző probléma, hogy későbbi támogatás gyakran nem megoldott. Több ügyfelünktől hallottunk olyat, hogy “hobbi weboldalkészítő”, például “ismerős fia” csinálta a weboldalt, aki azóta már “teljesen mást csinál”, “nincs ideje a rendes munkája mellett”, nem elérhető, nem akar már foglalkozni vele stb.
Az oldalt közösségi média és online marketing tapasztalattal a hátunk mögött készítjük, így nem lesz később olyan probléma, hogy pl. egy Google AdWords konverziómérés nem kivitelezhető, vagy nem tudjuk, hogyan és hova kell tenni a Facebook pixelt.

Nem (hacsak nem ez a kérés :)). A sablonok elemei teljes mértékben alakíthatóak, ezért nem kell attól tartani, hogy “szembe fog jönni” egy ugyanolyan oldal.

A WordPress egyik előnye a felhasználóbarát kezelőfelület, így akár meg is tanítjuk az oldal bizonyos elemeinek frissítését (pl. blogbejegyzések).

Weboldal karbantartási szolgáltatásunk keretében egy alacsony havidíjért frissítjük az oldalt, biztonsági mentéseket készítünk róla, illetve elkészítjük az Ön által kért módosításokat, esetleges javításokat.

Néhány válogatott vizuális példa különböző iparágakból.

Kérjen ajánlatot!

    Az információkat bizalmasan kezeljük,
    harmadik félnek nem adjuk tovább.
    (Adatkezelési tájékoztató)