Facebook

A hazai Facebook felhasználók száma bőven meghaladja az 5 millió főt. A felnőtt lakosságnak több, mint 90%-a használja a közösségi média ezen csatornáját. Beállítjuk, elindítjuk, menedzseljük hirdetéseit, hogy a lehető legcélzottabban érje el leendő ügyfeleit. A Facebook hirdetés a közösségi média marketing egyik leghatékonyabb eszköze.

Sokaknak a Facebook az elsődleges online hír- és információforrásuk. Manapság a jelenlét rajta szinte elengedhetetlen, néha fontosabb, mint egy saját weboldal. Teljes körűen üzemeltetjük Facebook oldalát, tartalmat készítünk rá, moderáljuk, tartjuk a kapcsolatot közösségével, követőivel.

Ajánlatot kérek

Online Marketing Tanácsadás

Ha nem tudja pontosan, merre lenne érdemes elindulni az online marketing világában, nem tudja, mely csatornák, eszközök lennének megfelelőek üzleti céljai eléréséhez, milyen kommunikációval tudja megszólítani célcsoportját, ügynökségünk konzultációs szolgáltatása segítségére lesz ebben. Kívülállóként sokszor objektívebb képet kapunk a vállalkozások helyzetéről, a szükséges változtatásokról, a megfelelő kommunikációról.

Konzultációs szolgáltatásaink

WordPress weboldalak

Akár egy social media kampány idejére szeretne külön landoló oldalt létrehozni, akár cége weboldalát megalkotni vagy újjáalkotni, WordPress alapú weboldalak elkészítésében is állunk rendelkezésére.

További információ

Google Ads

Google Ads (korábban AdWords) hirdetések használatával azonnal az első találatok között lehet weboldala a Google keresések során. Potenciális ügyfeleit, érdeklődőit célzottan érheti el, akik ráadásul éppen akkor látják hirdetését, amikor rákeresnek arra, amire az Ön vállalkozása nyújt megoldást. Szolgáltatásunk keretében elkészítjük Önnek a hirdetéseket, hogy azok a lehető legjobb eredményeket hozzák.

Ajánlatot kérek

Instagram

Instagram oldal üzemeltetés szolgáltatásunk segítségével lehetővé tesszük, hogy olyan ismert és népszerű véleményvezérek mutassák be a termékét, szolgáltatását, akiket az Ön célcsoportja követ és figyelemmel kísér. Influencer adatbázisunkból kiválasztjuk a feladatnak megfelelő véleményvezért, felvesszük vele a kapcsolatot, kialakítjuk a közös stratégiát és levezényeljük a kampányt.

Influencer marketing szolgáltatásunk segítségével lehetővé tesszük, hogy olyan ismert és népszerű véleményvezérek mutassák be a termékét, szolgáltatását, akiket az Ön célcsoportja követ és figyelemmel kísér. Influencer adatbázisunkból kiválasztjuk a feladatnak megfelelő véleményvezért, felvesszük vele a kapcsolatot, kialakítjuk a közös stratégiát és levezényeljük a kampányt.

Ajánlatot kérek

Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés

  Mire adhatunk árajánlatot?

  Mekkora a jelenlegi/tervezett hirdetésekre szánt havi büdzséje?
  Ha nem tudja még biztosan, kérjük akkor is adja meg, körülbelül mennyit tud havonta hirdetésre fordítani.

  Kérjük írjon néhány mondatot a cég tevékenységéről, írja le elképzeléseit, hogy miben tudunk segítségére lenni, mik a céljai online jelenlétének fejlesztésével!

  Az információkat bizalmasan kezeljük,
  harmadik félnek nem adjuk tovább.
  (Adatkezelési tájékoztató)