No, nem egy olyan ismerős! Csak egy rég nem látott eszközt lehet esélyünk majd egészen új köntösben látni. A ‘Bökés’ funkciót.

 

Ha visszagondolunk még a Facebook korai szakaszaira, felderenghet egy funkció, amely akkor válhatott a hasznunkra, ha szerettünk volna beszélgetést kezdeményezni a másikkal, ellenben lusták voltunk egy konkrét ürüggyel ráírni és inkább egy egyszerű bökés segítségével jeleztük a másik irányába igényünket.

 

Ez pontosan annyira volt sikeres, mint amennyire első körben gondolhatjuk. Az évek során szépen lassan ki is veszett a funkció.

 

Most viszont elkezdték tesztelni a ‘Bökés’-hez igen hasonló ‘Hello’ eszközüket, mely megtörheti a jeget két friss ismerős között. Már ha tényleg ez kell ahhoz, hogy felvegyük másokkal a kapcsolatot..

 

Mostantól majd nem bökünk, hanem integetünk. Ennyi lesz a különbség.

 

 

Tanulnivaló?!

 

Tulajdonképpen, ha valamit tanulhatunk egy ilyen eset során a Facebooktól, az az, hogy mindenképp adnunk kell második esélyt egy teszteléssel, minden fejlesztésünknek és hogy elsősorban nem feltétlen az eszközt kell magát nagyon átszabni, lehet, hogy az időzítés nem volt elsőre a megfelelő.

 

Neked van olyan terméked, szolgáltatásod, ami esetleg a múltban nem volt sikeres és egy kis újítással most ismét tesztelhetnéd? Tanuljunk a nagyoktól!