Biztosan megjelensz minden, számodra releváns keresésnél?
2017.04.11
Miket másolhatsz le konkurenciádról?!
2017.04.18
Mutasd mind

Színes lesz a Facebook!

Színesedik a Facebook és ennek egy nagyszerű oka van!

A lassacskán már minden telefonos operációs rendszerre, illetve asztali számítógépre is elérhetővé váló funkcióval színes hátteret adhatunk szöveges bejegyzéseinknek.

A Facebook így igyekszik előtérbe helyezni az ismerőseink tartalmait, szemben a hirdetésekkel és a követett oldalak bejegyzéseivel.

 

Hogyan színezhetek?

Nem kell mást tenni, mint a szöveg begépelése vagy pötyögése után a ‘Háttér színe’ gombot használni és kiválasztani, hogy milyen színű is legyen a háttér aktuális szöveged mögött.

A megosztás követően egy képre fog hasonlítani a bejegyzésünk, ugyanakkor azt képként lementeni sem telefonon, sem az asztali böngészőn keresztül nem lehet. Továbbra is szövegként értelmezi a Facebook.

 

Üzletileg mit lehet hasznosítani ebből?

Ha minden jól megy, akkor az elkövetkező hónapok során megszaporodnak ezek a stílusú bejegyzések és habár valószínűleg az oldalak számára nem lesz elérhető, könnyen készíthetünk saját magunk is ilyen bejegyzéseket képszerkesztő programunk segítségével.

Persze inkább legyen ízléses, mint kötelezően színes, de ha így közvetlenebb csatornát építhetünk követőinkkel, akkor máris több ez az eszköz, mint egy felesleges újítás.

Fontos megjegyezni, hogy csak maximum 130 karakternyi szöveget színezhetnünk!

 

Forrás: mashable.com