Gyakran szegezik nekem is a kérdést: “Te miért követed Selena Gomez-t Instagramon?”

Nos túlzás a munkásságát okolni és kifejezetten kreatív tartalmat gyártó embernek sem mondanám. Mi még akkor az oka?

Az, hogy jelen pillanatban Ő rendelkezik a legtöbb aktív követővel az Instagram felületén. Egyszerűen tudnom kell milyen tartalmat alkot, hisz vélemény vezére napjaink egyik leggyorsabban növekvő közösségi felületének. Ennek okán pedig befolyásolja az egész felület stílusát, tartalmi és formai világát. Erről pedig elsőként kell tudnom. Emiatt.

Ha Te is szeretnél, legalább ennyire minimálisan képbe lenni az Instagram vélemény vezérek, celebek “munkásságával”, akkor ne felejtsd el bekövetni az alábbi fiókokat:

Selena Gomez

selena-gomez

Amerikai énekesnő és a Disney volt színésznője. Profilján sokkal inkább az életével kapcsolatos fontosabb pillanatok kerülnek megosztásra, mintsem szelfik.

Taylor Swift

Taylor Swift Speak Now Concert at Heinz Field

Taylor Swift Speak Now Concert at Heinz Field

Több mint 40 millió eladott album kötődik az amerkai énekesnőhöz, aki country zenével kezdte, majd 2008-ban tért át végleg a popzenére.

Beyonce

beyonce

Több millió eladott albummal és 17 Grammy díjjal büszkélkedhet az amerikai énekesnő. Feltűnik továbbá a Rózsaszín párduc című 2006-os filmben és egy 2002-es Austin Powers epizódban is. Jelenleg nem foglalkozik színészettel.

Ariana Grande

arianagrande

A Nickelodeon színészeként kezdte és szintén énekesi pályán folytatta a 4. legtöbb feliratkozóval rendelkező amerikai énekesnő.

Kim Kardashian

kimki

Ő a Kardashian család legkövetettebb szereplője, akik leginkább a Keeping Up With The Kardashians című reality show-ból lehetnek ismertek Amerika számára. A hölgy egyébként jelenleg vállalkozó, modell, divattervező és a rapper Kanye West felesége.

Cristiano Ronaldo

Madrid2-Milan0_20101019_224210

A focistát senkinek sem kell bemutatni. Érdekesség egyébként, hogy Ő az egyetlen férfi a 10-es listában (miután Justin Bieber törölte fiókját).

Kyle Jenner

kylejenner

A Kardashian ”család” következő tagja. Modellként tevékenykedik és nevéhez már egy igen elhíresült Instagram játék is kötődik!

Nicki Minaj

nicki-minaj-nicki-minaj-37165753-500-309

A legkeresettebb amerikai rappernő.

Kendall Jenner

kendall-jenner-la-bombe-dement-avoir-eu-recours-a-la-chirurgie-esthetique-_portrait_w674

Szintén a Kardashian baráti kör tagja. Divatmodellként dolgozik, aki aktívan építi személyes márkáját a közösségi média segítségével.

National Geographic

The National Geographic Explorer sails up to fast ice in the Weddell Sea, guests climb on line

A jól ismert újság és TV adó a közösségi média felületein is közzé teszi a mindennapi működése során készült léglegzetelállító fotókat.

Az alábbi linken több hasonló felhasználót találsz, válogass kedvedre. Fontos, hogy itt nem állhat meg a kötelezően követettek listája, hisz mind a tech vállalatok, nagyobb cégek és politikusok is aktívan képviseltetik magukat a felületen, lehetőséget adva ezzel mindenkinek, hogy rátaláljon az általa kedvelt téma kiemelkedő vélemény vezéreire.

 

Forrás: The Telegraph