A Prisma egy fotó- és videó szerkesztő applikáció, amely számos követőre tett szert június óta.

Tudtad, hogy mostantól a Prisma szűrőivel az élő Facebook videóidat is felturbózhatod?

A Prisma filtereinek köszönhetően a fotóid és a videóid olyan művészeti hatást keltenek, mintha egy híres művész készítette volna őket. Az applikáció filtereit eddig csak képeken használhattad, azonban a cég nagy újítása, hogy most már Facebook élő bejelentkezéseidnél is beállíthatod ezeket az effekteket. Kis csalódottságra ad azonban okot, hogy a funkció egyelőre csak az Iphone 6S-nél működik. Akik rendelkeznek az Iphone ezen típusával, minden további nélkül készíthetnek Pisma hatású élő videót, amennyiben bejelentkeznek a Facebook profiljukba az applikáción keresztül.

A Prisma társalapítója Alexey Moiseenkov, aki a múlt hónapban rukkolt elő az újdonsággal, a következőket mondta: “Egy olyan irányba haladunk, amit mindig is fontosnak gondoltunk és célként lebegett a szemünk előtt. Szeretnénk az embereknek segíteni a kommunikációban azáltal, hogy a legkorszerűbb technológiai újításokat nyújtjuk nekik. Hiszünk abban, hogy a kis vállalatok is érhetnek el nagy eredményeket.” Annak ellenére, hogy a Prisma egy kis cég, jelentőségteljes változásokon ment keresztül az elmúlt pár hónapban. Júliusban 7,5 millió ember töltötte le alkalmazásukat, amely mostanra a tízszeresére, 75 millió alkalmazóra nőtt. A cég nemrég bejelentette, hogy már napi 2 millió aktív felhasználóval rendelkeznek a legnagyobb piacokon, mint Amerika, India és Oroszország.

Bár ezek nagyon jó mutatók és a Facebookkal történő kooperáció szintén pozitívum, a Prismának még mindig hatalmas nehézséget okoz fennmaradni a hatalmas social media óriások között.

Forrás: http://www.digitaltrends.com