Gyors tippek a sikeresebb Display hirdetésekért
2017.04.26
Facebook hirdetések írása egy egész más szemszögből [RENDHAGYÓ CIKK]
2017.05.05
Mutasd mind

Így lehet egyedi Facebook képkereted!

A profilképek esetében használt Facebook képkeretek nem lehetnek idegenek számunkra, hisz minden sporteseménynél, nagyobb megmozdulásnál, premiernél vagy sajnálatos módon katasztrófánál előkerülnek.

Nem kis elköteleződés kell, hogy valaki akár pillanatnyi élethelyzetétől, tartózkodásától függetlenül, Facebook profilképét akár ideiglenesen megváltoztatva, részt vállaljon egy nagyobb eseményből. Részese és “reklámozója” legyen valaminek, amivel szimpatizálni tud.

Hogy az apróbb események és alkalmak is kivehessék részüket, ez a funkció már nem csak profilképek esetében használható. A Facebook kamerája által, akár céges oldaladdal is készíthetsz ilyen kereteket.

 

Megmutatom hogyan!

Az alábbi oldalon indul majd minden:

 
 

A ‘Keret létrehozása’ gomb lenyomásával egy kis ablak ugrik fel, ami még utoljára elmagyarázza, hogy mire is vállalkozunk éppen.

 
 

Nem kell megijedni, kattintsunk az ‘Indítás’ gombra!

 
 

Itt már a szerkesztő tárul elénk.

A ‘Grafika feltöltése’ gombra kattintva tölthetjük fel a kiválasztott képet vagy képeket.

A ‘Tovább’ gomb után lesz lehetőségünk elnevezni a kész kameraeffektet. Az effekt létrehozóját, tulajdonosát is itt választhatjuk ki.

 
 

Ez azért lehet fontos, mert mikor a megcélzottak válogatnak a filterek között, láthatják, hogy annak a Te céged a tulajdonosa. Igaz egy pillanatra csak, de az is több, mint a semmi!

A ‘Helyszínek’ segítségével kiválaszthatod (ami, mint funkció csak akkor válik elérhetővé, ha megadtad a tulajdonosát az effektnek), hogy adott helyhez kötődően jelenjen-e meg a kameraeffekted. Egy esemény esetében például ez nagyszerűen működhet. Nincs más dolgod, mint a térkép keresőjében megtalálni, hogy milyen területen szeretnéd majd elérhetővé tenni.

A ‘Kulcsszavak’ esetében 10 olyan kifejezést adhatsz meg, amik alapján megtalálható lesz majd filtered. Mik legyenek azok?:)

A végleges keret elküldését követően már nem változtathatsz a dizájnon. A Facebook közel egyhetes ellenőrzési időt kér, ám nekem percekkel a beküldés után már használható volt a keret és még a céges logóért sem hisztizett.

 

Az elkészült remekműveket majd a Facebook applikációból megnyitható kamera funkcióban találhatjuk!