Kis túlzással (igazából óriásival) már a social media Photoshopjának lehetne hívni az alkalmazást.

Hogy megkülönböztesse magát az Instagramtól és előnyre tegyen szert a felhasználókért folytatott harcban, muszáj minél több újdonsággal előrukkolnia.

Ez persze nem garancia, hisz a másolási hajlandóságáról híres konkurencia, mindent honosít, ugyanakkor az idő továbbra is egy fontos tényező lehet egy-egy felhasználó számára.

Jelen esetben a Snapchat borított ránk egy rakás újítást (pontosabban hármat).

 

Lehet olyan hangod, mint egy medvének

Ha eddig hiányoltad a kizárólagos hangtorzítást, most lesz lehetőséged szórakozni az alkalmazással, ugyanis kapásból négyféleképp torzíthatjuk hangunkat. Ezek között szerepel a macska, a medve, a robot és a földönkívüli is.

 

Elérhetőek a linkek

Már fizetett hirdetés nélkül is csatolhatunk linkeket képeink, videóink mellé. Ebben ismét beelőzte a Facebook által birtokolt Instagramot, de ne legyünk türelmetlenek, ha itt sikerrel vizsgázik egy újítás, hamarosan hasonlóval lepnek meg a másik platformon.

 

Tovább szerkeszthetjük képeinket

Egy nagyon egyszerű és felhasználóbarát módszerrel eddig is végezhettünk el módosításokat a képünk bizonyos elemein, ám most a hátteret is szerkeszthetjük annak érdekében, hogy a figyelem majd teljességgel a kiemelt objektumra irányuljon.

Mindez képeken:

Használati utasítás:

A kép elkészítését követően az ‘olló’ ikonra kell kattintanunk, hogy előmerészkedjen a három funkció.

A sárgával jelölt esetében a kijelölt tárgyat duplikálhatjuk, a narancssárga nyíllal jelzett funkció a kijelölt elem eltüntetéséről szól, míg az utolsó a kijelölt objektum mögötti háttér módosítására szolgál!