Amíg nem adhatja ingyen, addig segít megtalálni a legközelebbi ingyenes Wi-Fi lehetőséget a Facebook a soron következő alkalmazás frissítésében.

A Facebooknak igen nagy célja, hogy internethez juttassa az emberiség nagy részét és jelenleg is tesztelik a legújabb lehetőségeiket Indiában.

Míg nem tudják lefedni szélessávú internettel a bolygót, addig a másik irányból megközelítve, mobiltelefonunk segítségével igyekeznek megtalálni nekünk a közelünkben lévő ingyenes Wi-Fi  lehetőségeket.

Facebook Wifi finder

Forrás: Mashable

Miért teszik ezt?

Jelenleg a videós tartalmak a legnépszerűbbek a Facebook hírfolyamában és ezen tartalmak feltöltése vagy élő streamelése mind óriási adatmennyiséggel jár a felhasználók számára. Hogy mégis serkentse a videózást, a Facebook stabil és ingyenes Wi-Fi lehetőségeket fog felajánlani az alkalmazása segítségével.

Mit profitálhatsz Te ebből?

A Facebookot korábban is izgatta az ingyenes internet lehetősége és bejelentkezésért cserébe kínálhatták a vendéglátós helységek és egyéb cégek a saját WiFi-jüket.

Ha most is hasonló lesz az üzleti modell, akkor igyekezz minél hamarabb a lehető leggyorsabban megtalálni a lehetőségét annak, hogy Te is felkerülj a Facebook Wi-Fi térképére.

Így a felhasználók a környékről látni fognak és adott esetben látogatásuk során költenek is Nálad!

Forrás: http://www.digitaltrends.com/