1. Kontrollálni lehet, mit látunk az idővonalunkon

Ezentúl direkt viszajelzést adhatunk arról, hogy milyen tartalmakat szeretnénk látni oldalunkon, és milyeneket nem.

Ha a mobil alkalmazásban az idővonalunkon tartózkodunk, és rábökünk a három kis pontra egy bejegyzés jobb felső sarkában, találunk egy új olyan opciót, hogy “Improve my feed”. A LinkedIn az eddigi érdeklődéseid alapján feldob pár számodra relevánsnak tűnhető témát, és itt válogathatunk új forrásokat, amiket szívesen olvasnánk. A LinkedIn pedig iránymutatónak fogja ezeket tekinteni, hogy még relevánsabb legyen számodra hírfolyamod.

osszevagott-linkedin

Az idővonal személyre szabása

2. Mentés későbbre funkció

Mostantól el tudjuk menteni azokat a cikkeket könyvjelzőbe, melyeket el szeretnénk olvasni a jövőben, de jelenleg nincs időnk rá. A cikk jobb alsó sarkában található kis zászlóval menthetjük el őket, majd a “Me” fül alatt érhetjük el elmentett bejegyzéseinket.

osszevagott-linkedin2

Cikk mentése későbbre

3. Bővített keresés

A LinkedIn a keresés funkcióját is fejlesztette alkalmazásában, relevánsabb találatokkal, hashtagek alapján történő kereséssel. Bepötyögjük, hogy “social media”, és már olvashatjuk is a legnépszerűbb cikkeket és híreket a témában.

img_6936

Annak ellenére, hogy kicsi változtatások, fontosak a LinkedIn alkalmazásának fejlődésében. Az egyre nagyobb figyelem és fejlesztések miatt, érdemes mobiltelefonról is használnuk a közösségi oldalt.

Forrás: socialmediatoday.com