Csak pár kattintás!

Mármint, most tényleg, ha a megfelelő oldalon vagy, mindössze 3 darab és ezt is bármikor le lehet rövidíteni egy billentyűkombináció segítségével.

Ha valaki a kelleténél többet foglalkozik a közösségi médiával vagy ezen a területen végzi a munkáját, egy idő után szűkösnek élheti meg a mobiltelefonja nyújtotta kereteket. Jobban szeretjük egyszerre egy eszközről végezni, amit éppen végzünk és általában produktivitásunk azonnali hanyatlásával jár, ha akár csak posztolás céljából is, de feloldjuk telefonunkat.

 

Lépésről, lépésre

Hogy a laptopunkon lévő képeinket, videónkat megoszthassuk az Instagram felületén, el kell látogatnunk az Instagram weboldalára. Ezt az oldalt itt érhetjük el!

Fontos megjegyezni, hogy a teljes folyamat a Google Chrome böngészőjén fog végbemenni, más böngészőknél ez a funkció nem feltétlen működik.

  1. Ha megnyitottuk az Instagram oldalát, nincs más dolgunk, mint bejelentkezni. A bejelentkezést követően az Instagram egy kissé lecsupaszított felületét láthatjuk. Itt az alkalmazáshoz hasonlóan lefele görgetve láthatjuk a követett profilok által megosztott képeket és egyéb funkciók is elérhetőek a jobb felső sarok gombjai által:

  1. A böngészőnk jobb felső sarkában függőlegesen elhelyezkedő három apró pont a böngészőhöz tartozó beállítási lehetőségeket rejti. Kattintsunk rá és a ‘További eszközök’ lehetőségnél válasszuk a ‘Fejlesztői eszközök’ lehetőséget:

Idáig egyszerűbben a Ctrl + Shift + i kombinációval juthatunk csak el.
Azt ezt követő látvány valami ilyesmi kell, hogy legyen:

  1. A piros nyíl által jelzett gombra kell már csak rákattintanunk és az eddig monitorunkra optimalizált méret, a már jól ismert “mobilos” formáját veszi fel. Itt megjelennek olyan funkciók is, amelyek a mezei böngészős felületen nem voltak elérhetőek, többek között a kommentelés és a képek megosztásának lehetősége:

Innen már gyakorlatilag teljesen ugyanaz a dolgunk, mintha mobiltelefonunkat tartanánk kezünkben.

Hajrá!:)