Fizikai üzlettel rendelkező vállalkozók figyelem!
Ha üzletedben kínált szolgáltatásod huzamosabb idő eltöltésére készteti vendégeidet (például étterem, cukrászda, kávézó, teázó) érdemes végigvenni a lehetőséget, hogy miért éppen Téged választottak az egyéb lehetőségek közül.

Én például magamon már többször észrevettem, hogy szívesebben megyek olyan kávézóba, amely saját WiFi-vel rendelkezik.

Ha szeretnéd, hogy mikor közted és konkurenseid között választanak, Te legyél az esélyesebb, akkor ne hagyd ki azoknak a lehetőségét sem, akiket a stabil és ingyenes WiFi-vel fognál meg.

Hogy honnan is tudhatják potenciális vendégeid, hogy van-e Nálad WiFi?

 

WiFi-kereső

Megnyitva a Facebook alkalmazást a jobb felső sarokban található hamburger menüre kell mennünk. Itt az ‘Alkalmazások’ opcióig kell legörgetnünk és az ‘Összes megjelenítése’ gombbal élnünk.

Ekkor láthatjuk az Facebook összes olyan alkalmazását, melyek nagy részéről valószínűleg még nem is hallottunk.

Minket a WiFi-kereső névre keresztelt funkció érdekel. Rábökve először engedélyeznünk kell a Facebook számára, hogy hozzáférhessen helyadatainkhoz. Ezt követően kilistázza számunkra az alkalmazás, hogy milyen szabad WiFi-vel rendelkező üzletek, cégek, vállalatok vannak a közelünkben.

Mindez természetesen internet nélkül nem megy, ugyanakkor előfordulhatnak olyan esetek, mikor egy nagyobb file letöltéséhez, hosszabb videó megtekintéséhez vagy akár csak egy nagyméretű kép feltöltéséhez egyszerűen WiFi-re van szükségünk.

Nem lenne nagyszerű ilyenkor is az ügyfelek rendelkezésére állni? A legnehezebb mindig becsalogatni őket az üzletbe, ha már ezt az első lépést megtették, a többi lényegesen könnyebb lehet!

 

Légy Te is rajta a térképen

Hogy Te is megjelenhess ilyenkor egy internetre szomjazó (és talán szolgáltatásodra is nyitott) felhasználó telefonján, az alábbiakat kell megtenned.

 

Forrás.: facebook.com/help