Egy nagyon hiánypótló funkcióval bővült az Instagram. A zoom-olási lehetőséget már nagyon sokat igényelték, és végre megérkezett.

(Le szeretnénk szögezni, hogy amely funkciók Amerikában kijönnek, azok még azonnal nem feltétlen elérhetőek nálunk, és az egyes profilokra is eltérő időben érkezhetnwk meg, pl.: Neked már elérhető az új funkció, de a munkatársadnak csak jövő héten lesz. Továbbá az iOS és Android rendszerekre is különböző időkben szokott érkezni.)

 

Annyi a történet szépséghibája, hogy ahogy elvesszük az ujjunkat, visszaugrik a kép az eredeti állapotra. Azt nem tudni ez miért így van, maximum találhatni lehet. Elképzelhető, hogy nem akarják, hogy a dupla képre bökéssel (ami a zoom out, de az Instagramon a like-olás), véletlenül like-olgassanak a felhasználók. De az is lehet, hogy csak egy egyéni csavar a funkcióban, ugyanis szeret a maga feje után menni a közösségi média alkalmazás. Például YouTube-on, Snapchat-en, Twitter-en és Facebook-on is lehet teljes képernyőn videót nézni, de Instagramon nem.

Mindenesetre ezt az új funkciót már régóta várták a felhasználók, és mivel már közvetlen “háborúban” áll a Snapchattel az alkalmazás, számíthatunk hasonló hiánypótló újításokra a közeljövőben.