Egy kis idő most kimaradt a blogolásban, de azért nem unatkoztunk: konferencián okosodtunk, dolgozgattunk, illetve kitaláltunk valamit, amivel reményeink szerint segíteni tudunk Neked, hogy még jobb, tudatosabb, hatékonyabb legyen a közösségi média jelenléted.

Remélhetőleg már tisztában vagy vele, mennyire fontos egy vállalkozás életében a profi megfelelő közösségi média jelenlét. Ha van vállalkozásod, biztos van Facebook oldalad, talán Instagram fiókot is regisztráltál már, netán a Google+ oldalára is megosztod a a bejegyzéseidet, amik valamilyen szinten rendszeresen jelennek meg, nem kéthavonta 🙂

Ebben szeretnénk Neked segíteni, hogy még magasabb szintre emelhesd.

Amivel hamarosan jelentkezünk Facebook oldalunkon, az heti néhány alkalommal egy kis videó lesz, melyben alkalmanként 1, közösségi média marketinggel, kommunikációval kapcsolatos ötletet, tippet, trükköt fogunk megosztani Veled.

Szeretjük a praktikus, hatékony dolgokat, nagyon reméljük, hogy Te is. Emiatt nem stratégiákról lesz szó, hanem azonnal hasznosítható, beépíthető dolgokról, ráadásul ügyelni fogunk rá, hogy a videók 1 percnél rövidebbek legyenek. 1 tipp, 1 percben. Semmi sallang: nem játszunk fényekkel, nem vesszük több szögből, nem húzzuk az időt utómunkával, az egésznek az a célja, hogy gyorsan, hasznos tartalmat tudjunk adni Neked.

Cserébe nem kérünk semmit, csak a figyelmedet 🙂

Különösebb teendőd sincs sok, csak like-old Facebook oldalunkat, hiszen elsődlegesen ott fogjuk megosztani őket:

A good idea factory Facebook oldala